KAMP

Škola fudbala „Soccer Team” je od leta 2017. godine i zvanični domaćin sportskog kampa na Kopaoniku. Pored dece iz naše škole fudbala, učestvuju deca ne samo iz naše zemlje već i iz najudaljenijih krajeva sveta, tako da je sportski kamp međunarodnog karaktera.  

 

skola fudbala novi sad

Soccer Team fudbalski kamp

Kamp je zabavno-edukativnog karaktera u trajanju od 8 dana (po smenama) sa izuzetno bogatim sadžajem i različitim sportskim aktivnostima.

Pored fudbalskih aktivnosti uključene su i druge aktivnosti kao što su vožnja biciklima po obroncima Kopanika, pešačenje na Pančićev vrh, vožnja žičarom, obilazak Semeteškog jezera i drugo, odlazak na bazen u Jošaničku banju i drugo.

Tokom svih 8 dana boravka deca se privikavaju na pravila funkcionisanja u zajednici. Samostalno spremanje soba, organizovani odlasci na doručak, ručak i večeru...Ponašanje za vreme obroka...samo su neka od pravila koja će deca za vreme boravka u kampu usvojiti i u budućnosti primenjivati u svakodnenom životu.

Deca se pored kvalitetnog smeštaja, hrane i treninga upoznaju sa kulturnom baštinom svoje domovine, obilazeći manastire i kulturno-istorijske znamenitosti u Raškoj oblasti (manastiri Studenica, Đurđevi Stupovi, Žiča, Sopoćani).

skola fudbala novi sad
soccer team kaamp

PRIJAVA ZA KAMP

    ŽELITE DA PRIJAVITE DETE ZA KAMP?

    Ukoliko želite da prijavite dete za kamp ili imate dodatna pitanja vezano za kamp, treninge ili metodologiju rada slobodno nas kontaktirajte.